Nieuws

Lees hier de laatste nieuwtjes op het gebied van HR, onderwijs en de laatste ontwikkelingen rondom arbeid.

Tips en tops voor onze sollicitanten!

Je hebt je best gedaan om een gemotiveerde brief te schrijven, en beschikt over de gevraagde eisen en competenties. En toch wordt je afgewezen, misschien niet eens voor de eerste keer. Wil je graag feedback op je motivatiebrief en CV? Dat kan op 2 manieren. Je kunt per mail feedback vragen naar aanleiding van de mail die je hebt ontvangen over je afwijzing. Ook kun je gebruik maken van het ‘feedbackkwartier’. Deze wordt eens per 4 weken georganiseerd op vrijdagochtend. Aanmelden kan via Calendly. Onze collega van HR zal je voorzien van tips en tops.

Deel dit bericht

« Terug naar overzicht

Andere Nieuwsitems

Meet & Greet Quadraam maart 2021

Ook dit jaar kun je weer vrijblijvend komen kennismaken met Quadraam en haar 14 scholen. Op 2 maart en 23 maart 2021 openen wij onze (online) deuren en kun je vrijblijvend contact leggen met de collega's van de diverse scholen.

Meer lezen

Leidinggevend talent, wij zijn op zoek naar jou!

Leidinggevend talent, wij zijn op zoek naar jou!

Werk jij bij Quadraam en heb jij de ambitie om jezelf te ontwikkelen tot afdelingsleider of schoolleider (rector)? Mooi, want wij zijn op zoek naar ambitieuze collega’s en bieden jou de mogelijkheid deel te nemen aan onze talentenprogramma. Meer weten? Lees hier meer en reageer!

Meer lezen

Week van het werkgeluk!

Welke ingrediënten zijn bepalend voor het werkplezier in het onderwijs? Hoe zorg je dat je het ook op langere termijn leuk houdt voor jezelf? En ook: welke impact heeft corona? In deze Week van het Werkgeluk spraken we met verschillende collega’s op drie verschillende Quadraam-scholen: Edit Djini van Montessori College Arnhem, Paula Golding van het Liemers College en Wiltjo Koster van Lyceum Elst. Lees hier het interview met Edith Djini.

Meer lezen

Onze sollicitatieprocedure

Zo af en toe ontvangen ook wij feedback op onze sollicitatieprocedure. Wat gaat goed en wat kan beter? Als we dan onderstaande mail ontvangen worden wij toch wel heel blij!

Meer lezen

Pas jij bij Quadraam? Doe de test!

Naar de test