Pas jij bij Quadraam?

Wil je weten of jij bij Quadraam en haar 14 scholen past? Doe de test!

Wanneer pas je wel of niet bij Quadraam?

Je past wel bij Quadraam

1.…als je vooruit wilt
Quadraam wil geen volger binnen onderwijsland zijn, maar koploper. Ons doel: talent ontwikkelen (zowel bij onze leerlingen als bij onze collega’s) en innoveren op het gebied van onderwijs en duurzaamheid!

2. …wilt werken met talent
Wij geloven in onze leerlingen en hun talenten en dromen! Standaard lessen afdraaien geloven we niet in, wel in differentiëren en leerlingen met al hun dromen en talenten verder helpen ontwikkelen.

3. …wilt samenwerken
Alleen ben je snel, samen ben je beter en kom je verder. Wij geloven in samenwerking en elkaar versterken, zowel binnen de scholen als tussen de verschillende scholen. Daarom hebben wij voor docenten allerlei netwerken georganiseerd en verwachten wij flexibiliteit en samenwerking van elkaar.

4. …jij je wil blijven ontwikkelen
Zodra je bij ons start, ga je laten zien wat je kan. En wat je kan, maken wij beter met opleidingen, coaching, workshops en masterclasses via Quriuz, onze huisacademie.

Je past niet binnen Quadraam

1. …klaar bent met leren en ontwikkelen
Uiteraard kun je al veel, maar je bent nooit uitgeleerd en ontwikkeld. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz, met een interessant jaarprogramma, passend bij ieders interesse.

2…snel tevreden bent en niet open staat voor feedback
We willen goed onderwijs verzorgen. Altijd een stapje extra zetten. En afspraak is ook echt afspraak. Daar spreken we elkaar op aan.

3…niet actief meedenkt
Het management van Quadraam en de scholen legt verantwoordelijkheid ‘laag’ in de organisatie. Je krijgt volop ruimte om zelf initiatief te nemen.

Pas jij goed bij ons? Solliciteer dan direct!

Pas jij bij Quadraam? Doe de test!

Naar de test