Nieuws

Lees hier de laatste nieuwtjes op het gebied van HR, onderwijs en de laatste ontwikkelingen rondom arbeid.

Kennismaken met Quadraam

Ben jij

 • Je aan het oriënteren voor het nieuwe schooljaar en wil je meer weten over onze 14 scholen?
 • Nieuwsgierig naar wat wij jou te bieden hebben?
 • Benieuwd welke vacatures wij mogelijk verwachten en wil je alvast in beeld zijn bij ons?

Wil jij

 • Kennismaken met de verschillende scholen en potentiele collega’s?
 • Jouw CV en een eerste indruk achterlaten, zodat we je kunnen benaderen zodra er een vacature vrijkomt?

Kom vrijblijvend kennismaken!
Op dinsdag 3 maart en dinsdag 7 april 2020 organiseert Quadraam, twee vrijblijvende speeddates (kennismaking) in Duiven voor geïnteresseerde kandidaten die kennis willen maken met verschillende scholen in Arnhem, de Liemers en de Overbetuwe. Via deze speeddates maken wij kennis met jou en jij met ons.

Wanneer
3 maart en 7 april 2020 tussen 17:30 uur en 19:30 uur.

Aanmelden
Wij maken graag kennis met jou! Aanmelden kan via de betreffende vacatures op onze Werken bij Quadraam website. Aangemeld voor het juiste vak? Dan kunnen wij je daarna uitnodigen voor de kennismaking.

Geef bij het aanmelden ook aan:

 • Voorkeur 3 maart of 7 april of geen voorkeur;
 • Hoeveel FTE je beschikbaar bent en per wanneer;
 • In welk vak of functie je interesse hebt;
 • Welke school/ scholen je interesse hebben.

Wil je meer weten?
Benieuwd wat wij jou allemaal kunnen bieden, bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl. Wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan! Heb je vragen over de speeddate? Mail dan naar vacature@quadraam.nl.

Tot binnenkort!

P.S. We hebben speeddates voor de volgende vakken:

 • Natuurkunde 1e en 2e graad
 • Scheikunde 1e en 2e graad
 • Biologie 1e en 2e graad
 • Techniek/PIE 1e en 2e graad
 • Engels 1e en 2e graad
 • Nederlands 1e en 2e graad
 • Wiskunde 1e en 2e graad
 • (Technisch) Onderwijsassistent

Over Quadraam
De Gelderse onderwijsgroep Quadraam is één van de grootste onderwijsbesturen van Nederland. Met bijna 1.600 medewerkers bieden wij aan ruim 13.000 leerlingen onderwijs op 14 scholen in de regio Arnhem, De Liemers en Overbetuwe. De diversiteit aan scholen maakt Quadraam een aantrekkelijk werkgever. Van praktijkonderwijs tot gymnasium en van regulier onderwijs tot Montessori. Quadraam biedt het allemaal. Hoewel onze scholen verschillend zijn, hebben wij wel een aantal gezamenlijke kenmerken. Zo vinden wij samenwerken belangrijk, maar ook plezier, teamspirit, open cultuur, ontwikkeling, vertrouwen en werken vanuit kansen. Al onze medewerkers krijgen bij ons volop ruimte en vertrouwen om hun vak op de beste manier vorm te geven! Wil je weten of je bij Quadraam en haar scholen past, doe dan hier de test.

Let op: dit is geen officiële sollicitatie en interne kandidaten hebben bij eventuele vacatures altijd voorrang. 

Deel dit bericht

« Terug naar overzicht

Andere Nieuwsitems

Meet & Greet Quadraam maart 2021

Ook dit jaar kun je weer vrijblijvend komen kennismaken met Quadraam en haar 14 scholen. Op 2 maart en 23 maart 2021 openen wij onze (online) deuren en kun je vrijblijvend contact leggen met de collega's van de diverse scholen.

Meer lezen

Leidinggevend talent, wij zijn op zoek naar jou!

Leidinggevend talent, wij zijn op zoek naar jou!

Werk jij bij Quadraam en heb jij de ambitie om jezelf te ontwikkelen tot afdelingsleider of schoolleider (rector)? Mooi, want wij zijn op zoek naar ambitieuze collega’s en bieden jou de mogelijkheid deel te nemen aan onze talentenprogramma. Meer weten? Lees hier meer en reageer!

Meer lezen

Week van het werkgeluk!

Welke ingrediënten zijn bepalend voor het werkplezier in het onderwijs? Hoe zorg je dat je het ook op langere termijn leuk houdt voor jezelf? En ook: welke impact heeft corona? In deze Week van het Werkgeluk spraken we met verschillende collega’s op drie verschillende Quadraam-scholen: Edit Djini van Montessori College Arnhem, Paula Golding van het Liemers College en Wiltjo Koster van Lyceum Elst. Lees hier het interview met Edith Djini.

Meer lezen

Onze sollicitatieprocedure

Zo af en toe ontvangen ook wij feedback op onze sollicitatieprocedure. Wat gaat goed en wat kan beter? Als we dan onderstaande mail ontvangen worden wij toch wel heel blij!

Meer lezen

Pas jij bij Quadraam? Doe de test!

Naar de test