Nieuws

Lees hier de laatste nieuwtjes op het gebied van HR, onderwijs en de laatste ontwikkelingen rondom arbeid.

Meet & Greet Quadraam

De kop is eraf! De 1e Meet & Greet met geïnteresseerde kandidaten en de VO scholen van Quadraam is een feit.
 
Ruim 70 aanwezigen en de directies van onze scholen hebben met elkaar kennis gemaakt. Een groot succes! Veel Cv's uitgewisseld en er zijn vervolgafspraken gemaakt.
Dinsdag 7 april 2020 zou de volgende Meet & Greet zijn. Helaas kan deze niet doorgaan gezien de maatregelen rondom het Corona-virus. We willen de Meet & Greet in de toekomst zeker weer oppakken!
 
Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan op www.werkenbijquadraam.nl. 
 
Heb je vragen? Mail dan naar vacature@quadraam.nl
 
 

Deel dit bericht

« Terug naar overzicht

Andere Nieuwsitems

Meet & Greet Quadraam maart 2021

Ook dit jaar kun je weer vrijblijvend komen kennismaken met Quadraam en haar 14 scholen. Op 2 maart en 23 maart 2021 openen wij onze (online) deuren en kun je vrijblijvend contact leggen met de collega's van de diverse scholen.

Meer lezen

Leidinggevend talent, wij zijn op zoek naar jou!

Leidinggevend talent, wij zijn op zoek naar jou!

Werk jij bij Quadraam en heb jij de ambitie om jezelf te ontwikkelen tot afdelingsleider of schoolleider (rector)? Mooi, want wij zijn op zoek naar ambitieuze collega’s en bieden jou de mogelijkheid deel te nemen aan onze talentenprogramma. Meer weten? Lees hier meer en reageer!

Meer lezen

Week van het werkgeluk!

Welke ingrediënten zijn bepalend voor het werkplezier in het onderwijs? Hoe zorg je dat je het ook op langere termijn leuk houdt voor jezelf? En ook: welke impact heeft corona? In deze Week van het Werkgeluk spraken we met verschillende collega’s op drie verschillende Quadraam-scholen: Edit Djini van Montessori College Arnhem, Paula Golding van het Liemers College en Wiltjo Koster van Lyceum Elst. Lees hier het interview met Edith Djini.

Meer lezen

Onze sollicitatieprocedure

Zo af en toe ontvangen ook wij feedback op onze sollicitatieprocedure. Wat gaat goed en wat kan beter? Als we dan onderstaande mail ontvangen worden wij toch wel heel blij!

Meer lezen

Pas jij bij Quadraam? Doe de test!

Naar de test

Bekijk onze vacatures

Bekijk alle vacatures