Nieuws

Lees hier de laatste nieuwtjes op het gebied van onderwijs, inspirerende berichten vanuit collega's en de laatste ontwikkelingen vanuit Quadraam.

Meet & Greet Quadraam

De kop is eraf! De 1e Meet & Greet met geïnteresseerde kandidaten en de VO scholen van Quadraam is een feit.
 
Ruim 70 aanwezigen en de directies van onze scholen hebben met elkaar kennis gemaakt. Een groot succes! Veel Cv's uitgewisseld en er zijn vervolgafspraken gemaakt.
Dinsdag 7 april 2020 zou de volgende Meet & Greet zijn. Helaas kan deze niet doorgaan gezien de maatregelen rondom het Corona-virus. We willen de Meet & Greet in de toekomst zeker weer oppakken!
 
Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan op www.werkenbijquadraam.nl. 
 
Heb je vragen? Mail dan naar vacature@quadraam.nl
 
 

Deel dit bericht

« Terug naar overzicht

Andere Nieuwsitems

Hier krijg ik de ruimte om geschiedenis en taal te combineren!

Leerlingen van het Lorenz Lyceum in Arnhem kunnen kiezen voor de prachtige taal Afrikaans als keuzevak. Zo leren ze niet alleen over onze geschiedenis, maar worden ze net als ik een beetje verliefd op deze 'mooi taal'. Mooi toch. Ik werk nu bijna 2 jaar bij Quadraam en heb geen dag spijt van deze keuze'. Aldus Tijmen Schmitt, eerstegraads docent Geschiedenis.

Meer lezen

Omgekeerd werven, werkt!

Jongeren enthousiast maken om te kiezen voor techniek en ICT, super belangrijk! En wie beter dan mensen die werken in deze branches kunnen onze leerlingen enthousiasmeren en opleiden. Omgekeerd werven dus. We zijn ermee begonnen en het werkt!

Meer lezen

Werk jij in de elektro- of installatietechniek?

Werk jij in de elektro- of installatietechniek?

Wil jij jongeren enthousiasmeren en jouw kennis overbrengen? Heb jij altijd al iets willen betekenen voor het onderwijs en lijkt het je leuk onze kids mee te nemen in de wondere wereld van techniek?

Dan is dit jouw kans!

Meer lezen

Vergroot je kansen in het onderwijs

WIj geloven niet in tekorten in het onderwijs, wel in kansen grijpen! Daarom bieden wij steeds meer mogelijkheden om naast je bestaande bevoegdheid een extra bevoegdheid te halen in een tekortvak

Meer lezen

Pas jij bij Quadraam? Doe de test!

Naar de test