Nieuws

Lees hier de laatste nieuwtjes op het gebied van HR, onderwijs en de laatste ontwikkelingen rondom arbeid.

Leidinggevend talent, wij zijn op zoek naar jou!

Quadraam maakt ruim baan voor talent! 

Werk jij bij Quadraam en heb jij de ambitie om jezelf te ontwikkelen tot afdelingsleider of schoolleider (rector)? Mooi, want wij zijn op zoek naar ambitieuze collega’s en bieden jou de mogelijkheid deel te nemen aan onze talentenprogramma. Meer weten? Lees hier meer en reageer!

Wil jij werken aan je persoonlijke ontwikkeling en zie jij jezelf wellicht binnen een termijn van 3 jaar afdelingsleider of schoolleider worden? Misschien is dit traject dan iets voor jou.

Juist in deze tijd, met de crisis en ontwikkelingen omtrent Corona, kan het interessant zijn om je leidersrol verder te onderzoeken. Vacatures voor de positie van afdelingsleider en schoolleider worden ook in de toekomst verwacht en deze willen we kwalitatief goed vervullen. Deels kan deze kwaliteit extern gezocht worden, deels ook intern. Mede om deze laatste mogelijkheid te stimuleren, richten we dit ontwikkeltraject in voor collega’s met talent en ambitie voor deze posities.

Nieuwsgierig geworden?

Bekijk de vacatures in de nieuwsbrief van 5 november jl. en op Sharepoint en reageer snel.

Deel dit bericht

« Terug naar overzicht

Andere Nieuwsitems

Meet & Greet Quadraam maart 2021

Ook dit jaar kun je weer vrijblijvend komen kennismaken met Quadraam en haar 14 scholen. Op 2 maart en 23 maart 2021 openen wij onze (online) deuren en kun je vrijblijvend contact leggen met de collega's van de diverse scholen.

Meer lezen

Week van het werkgeluk!

Welke ingrediënten zijn bepalend voor het werkplezier in het onderwijs? Hoe zorg je dat je het ook op langere termijn leuk houdt voor jezelf? En ook: welke impact heeft corona? In deze Week van het Werkgeluk spraken we met verschillende collega’s op drie verschillende Quadraam-scholen: Edit Djini van Montessori College Arnhem, Paula Golding van het Liemers College en Wiltjo Koster van Lyceum Elst. Lees hier het interview met Edith Djini.

Meer lezen

Onze sollicitatieprocedure

Zo af en toe ontvangen ook wij feedback op onze sollicitatieprocedure. Wat gaat goed en wat kan beter? Als we dan onderstaande mail ontvangen worden wij toch wel heel blij!

Meer lezen

Nieuwe vacatures schooljaar 2020- 2021

Onze 14 scholen werken op dit moment nog hard aan hun formaties voor komend schooljaar. Een aantal vacatures staan al online maar nog zeker niet allemaal. De komende weken volgen de meeste vacatures voor het nieuwe schooljaar. Als eerste op de hoogte zijn van onze vacatures? Maak een JobAlert aan en houd onze social media goed in de gaten.

Meer lezen

Pas jij bij Quadraam? Doe de test!

Naar de test

Bekijk onze vacatures

Bekijk alle vacatures