Nieuws

Lees hier de laatste nieuwtjes op het gebied van onderwijs, inspirerende berichten vanuit collega's en de laatste ontwikkelingen vanuit Quadraam.

Leidinggevend talent, wij zijn op zoek naar jou!

Quadraam maakt ruim baan voor talent! 

Werk jij bij Quadraam en heb jij de ambitie om jezelf te ontwikkelen tot afdelingsleider of schoolleider (rector)? Mooi, want wij zijn op zoek naar ambitieuze collega’s en bieden jou de mogelijkheid deel te nemen aan onze talentenprogramma. Meer weten? Lees hier meer en reageer!

Wil jij werken aan je persoonlijke ontwikkeling en zie jij jezelf wellicht binnen een termijn van 3 jaar afdelingsleider of schoolleider worden? Misschien is dit traject dan iets voor jou.

Juist in deze tijd, met de crisis en ontwikkelingen omtrent Corona, kan het interessant zijn om je leidersrol verder te onderzoeken. Vacatures voor de positie van afdelingsleider en schoolleider worden ook in de toekomst verwacht en deze willen we kwalitatief goed vervullen. Deels kan deze kwaliteit extern gezocht worden, deels ook intern. Mede om deze laatste mogelijkheid te stimuleren, richten we dit ontwikkeltraject in voor collega’s met talent en ambitie voor deze posities.

Nieuwsgierig geworden?

Bekijk de vacatures in de nieuwsbrief van 5 november jl. en op Sharepoint en reageer snel.

Deel dit bericht

« Terug naar overzicht

Andere Nieuwsitems

Hier krijg ik de ruimte om geschiedenis en taal te combineren!

Leerlingen van het Lorenz Lyceum in Arnhem kunnen kiezen voor de prachtige taal Afrikaans als keuzevak. Zo leren ze niet alleen over onze geschiedenis, maar worden ze net als ik een beetje verliefd op deze 'mooi taal'. Mooi toch. Ik werk nu bijna 2 jaar bij Quadraam en heb geen dag spijt van deze keuze'. Aldus Tijmen Schmitt, eerstegraads docent Geschiedenis.

Meer lezen

Omgekeerd werven, werkt!

Jongeren enthousiast maken om te kiezen voor techniek en ICT, super belangrijk! En wie beter dan mensen die werken in deze branches kunnen onze leerlingen enthousiasmeren en opleiden. Omgekeerd werven dus. We zijn ermee begonnen en het werkt!

Meer lezen

Werk jij in de elektro- of installatietechniek?

Werk jij in de elektro- of installatietechniek?

Wil jij jongeren enthousiasmeren en jouw kennis overbrengen? Heb jij altijd al iets willen betekenen voor het onderwijs en lijkt het je leuk onze kids mee te nemen in de wondere wereld van techniek?

Dan is dit jouw kans!

Meer lezen

Vergroot je kansen in het onderwijs

WIj geloven niet in tekorten in het onderwijs, wel in kansen grijpen! Daarom bieden wij steeds meer mogelijkheden om naast je bestaande bevoegdheid een extra bevoegdheid te halen in een tekortvak

Meer lezen

Pas jij bij Quadraam? Doe de test!

Naar de test