Nieuws

Lees hier de laatste nieuwtjes op het gebied van onderwijs, inspirerende berichten vanuit collega's en de laatste ontwikkelingen vanuit Quadraam.

Meet & Greet Quadraam maart 2021

Kom vrijblijvend kennismaken! 
Op dinsdag 2 maart en dinsdag 23 maart 2021 organiseert Quadraam weer een vrijblijvende Meet & Greet in Duiven voor geïnteresseerde kandidaten die kennis willen maken met onze verschillende scholen in Arnhem, de Liemers en de Overbetuwe. Via deze Meet & Greet maken wij kort kennis met jou en jij met de afdelingsleiders en directeuren van onze scholen. 

Wanneer? 

 • Dinsdag 2 maart 2021 tussen 18:00 en 20:00 uur
 • Dinsdag 23 maart 2021 tussen 18:00 en 20:00 uur. 

We hebben Meet & Greets voor de volgende vakken

 • Natuurkunde
 • Nask  
 • Scheikunde
 • Wiskunde  
 • Techniek
 • PIE
 • Economie  
 • Bedrijfseconomie
 • Dienstverlening & producten

Aanmelden 
Wij maken graag kennis met jou. Jij ook met ons? Meldt je dan vóór 18 februari 2021 aan zodat we jou kunnen uitnodigen. 

Meer weten?

Bekijk de diverse vacatures op www.werkenbijquadraam/home. Aanmelden kan via de website. Heb je vragen? Mail dan naar vacature@quadraam.nl.

In verband met Covid-19 zullen we er alles aan doen om de Meet & Greets veilig in Duiven te organiseren. Wanneer we dit niet kunnen garanderen of dit niet mogelijk is i.v.m. overheidsmaatregelen, zijn we genoodzaakt de Meet & Greets online via Microsoft Teams te organiseren.

Deel dit bericht

« Terug naar overzicht

Andere Nieuwsitems

Hier krijg ik de ruimte om geschiedenis en taal te combineren!

Leerlingen van het Lorenz Lyceum in Arnhem kunnen kiezen voor de prachtige taal Afrikaans als keuzevak. Zo leren ze niet alleen over onze geschiedenis, maar worden ze net als ik een beetje verliefd op deze 'mooi taal'. Mooi toch. Ik werk nu bijna 2 jaar bij Quadraam en heb geen dag spijt van deze keuze'. Aldus Tijmen Schmitt, eerstegraads docent Geschiedenis.

Meer lezen

Omgekeerd werven, werkt!

Jongeren enthousiast maken om te kiezen voor techniek en ICT, super belangrijk! En wie beter dan mensen die werken in deze branches kunnen onze leerlingen enthousiasmeren en opleiden. Omgekeerd werven dus. We zijn ermee begonnen en het werkt!

Meer lezen

Werk jij in de elektro- of installatietechniek?

Werk jij in de elektro- of installatietechniek?

Wil jij jongeren enthousiasmeren en jouw kennis overbrengen? Heb jij altijd al iets willen betekenen voor het onderwijs en lijkt het je leuk onze kids mee te nemen in de wondere wereld van techniek?

Dan is dit jouw kans!

Meer lezen

Vergroot je kansen in het onderwijs

WIj geloven niet in tekorten in het onderwijs, wel in kansen grijpen! Daarom bieden wij steeds meer mogelijkheden om naast je bestaande bevoegdheid een extra bevoegdheid te halen in een tekortvak

Meer lezen

Pas jij bij Quadraam? Doe de test!

Naar de test