Vergroot je kansen in het onderwijs

Wij geloven niet in tekorten in het onderwijs, wel in kansen zien en grijpen! Daarom bieden wij steeds meer mogelijkheden om naast je bestaande bevoegdheid een EXTRA BEVOEGDHEID te halen in een TEKORTVAK. Voor wie is dit interessant? Voor docenten die een bevoegdheid hebben waar veel docenten voor zijn opgeleid, maar waar regelmatig minder vraag naar is (minder leerlingen =minder vraag in een bepaald vak en leidt tot afschaling of het niet kunnen verstrekken van vaste contracten. Denk aan vakken als Lichamelijke opvoeding, biologie, kunst/ tekenen, geschiedenis).  Aan de andere kant zien we enorme vraag naar docenten waar er minder van zijn , denk aan docenten natuurkunde, D&P, wiskunde en techniek.

Hoe mooi is het als wij goede docenten, opgeleid in een vak waar overschot dreigt, de kans bieden hun inzetbaarheid te vergroten door middel van het opleiden in een tekortvak? Een win-win, voor de docent, de leerlingen en voor ons.

Dus, ben je bijvoorbeeld docent Biologie en wil je jouw inzetbaarheid vergroten?  Bekijk onze vacatures Biologie bij het Liemers college en Maarten van Rossem.

En voor wie zich afvraagt, werk dit? Nou en of! Afgelopen halfjaar hebben we een aantal vacatures succesvol opgelost met docenten die deze kans graag grijpen en breder ingezet willen worden.

#vacatures #lerarentekort #kansen #voortgezetonderwijs #grijpjekans #toekomstbestendig #duurzaaminzetbaar #quadraam #goedwerkgeverschap

 

« Terug naar overzicht

Ander nieuws

Blijf Bevlogen! Online spreekuren voor persoonlijke ontwikkeling.

Hier krijg ik de ruimte om geschiedenis en taal te combineren!

Omgekeerd werven, werkt!

Werk jij in de elektro- of installatietechniek?

Pas jij bij Quadraam? Doe de test!

Naar de test