Nieuws

Lees hier de laatste nieuwtjes op het gebied van onderwijs, inspirerende berichten vanuit collega's en de laatste ontwikkelingen vanuit Quadraam.

Werk jij in de elektro- of installatietechniek?

Werk jij in de elektro- of installatietechniek?

Wil jij jongeren enthousiasmeren en jouw kennis overbrengen? Heb jij altijd al iets willen betekenen voor het onderwijs en lijkt het je leuk onze kids mee te nemen in de wondere wereld van techniek?

Dan is dit jouw kans!

Wij komen heel graag in contact met o.a. elektriciens, monteurs, installateurs, opleiders werkzaam in het bedrijfsleven, overheidsinstellingen, MBO’s of HBO’s.

Jongeren opleiden

Wij hebben jongeren klaarstaan die staan te popelen om alles te leren over jouw prachtige vak.

We bieden het bedrijfsleven, MBO etc de kans om samen met een bevoegd docent lessen te verzorgen voor onze vmbo-leerlingen van diverse scholen van Quadraam. Dat kan op school of op locaties buiten school.

Voor jou de kans onze jongeren voor te bereiden op een carriere in de techniek en verbindingen te leggen voor in de toekomst.

Nieuwsgierig?

Wil je vrijblijvend van gedachte wisselen? Zie jij mogelijkheden of heb je vragen? Wij staan je heel graag te woord.

Neem contract op met:

  • Marieke de Wildt, recruitment Quadraam: 06- 45641694 of m.dewildt@quadraam.nl
  • Joeri Vonk, onderwijsdirecteur Liemers college 06- 2358 9486 of j.vonk@liemerscollege.nl
  • Ben Tutert, afdelingsleider bovenbouw Maarten van Rossem, 06-52684587 of b.tutert@maartenvanrossem.nl

Graag tot gauw!

Deel dit bericht

« Terug naar overzicht

Andere Nieuwsitems

Hier krijg ik de ruimte om geschiedenis en taal te combineren!

Leerlingen van het Lorenz Lyceum in Arnhem kunnen kiezen voor de prachtige taal Afrikaans als keuzevak. Zo leren ze niet alleen over onze geschiedenis, maar worden ze net als ik een beetje verliefd op deze 'mooi taal'. Mooi toch. Ik werk nu bijna 2 jaar bij Quadraam en heb geen dag spijt van deze keuze'. Aldus Tijmen Schmitt, eerstegraads docent Geschiedenis.

Meer lezen

Omgekeerd werven, werkt!

Jongeren enthousiast maken om te kiezen voor techniek en ICT, super belangrijk! En wie beter dan mensen die werken in deze branches kunnen onze leerlingen enthousiasmeren en opleiden. Omgekeerd werven dus. We zijn ermee begonnen en het werkt!

Meer lezen

Vergroot je kansen in het onderwijs

WIj geloven niet in tekorten in het onderwijs, wel in kansen grijpen! Daarom bieden wij steeds meer mogelijkheden om naast je bestaande bevoegdheid een extra bevoegdheid te halen in een tekortvak

Meer lezen

Werving 'Strategisch leider/ Schoolleider gezocht' gaat van start

Binnen Quadraam maken we graag ruim baan voor talent! Komend jaar start er weer een nieuwe talentengroep voor toekomstige strategische en/of schoolleiders. Benieuwd? Lees dan verder.

Meer lezen

Pas jij bij Quadraam? Doe de test!

Naar de test