Blijf Bevlogen! Online spreekuren voor persoonlijke ontwikkeling.

Roy Cobussen is een van de collega's die actief gebruik heeft gemaakt van het spreekuur en razend enthousiast is!

De juiste vragen
“Ik zat een tijdje wat minder lekker in mijn vel”, vertelt Roy, docent beeldende vorming bij Lyceum Elst. “Graag wilde ik eens met een onafhankelijke persoon van gedachten wisselen. Over mijn werk-privébalans, maar ook over hoe ik weer meer plezier en energie kon voelen in mijn werk. Daarom heb ik me ingeschreven voor een Werk Bevlogen! spreekuur met Elke”, schetst Roy. Elke van der Kemp is een van de loopbaanadviseurs van de BHP Groep, waarmee Quadraam al jaren naar volle tevredenheid samenwerkt. “Ik vond het echt een fijn gesprek. Elke is een heel prettig mens. Doordat ze de juiste vragen stelde, ben ik meer over mezelf te weten te komen. Gevraagd naar mijn lijstje van kernwaarden, plaatste ik ‘creativiteit’ bijvoorbeeld bovenaan; uiteindelijk bleken andere dingen voor mij bepalender om optimaal te kunnen presteren.”

Boost
“Mede door het gesprek met Elke is de wereld voor mij veranderd. Er is veel helderheid ontstaan in die brei aan gevoelens die ik eerder met me mee droeg. Ik heb meer inzicht gekregen in hoe ik in elkaar zit en wat voor mij werkt. Ik heb er echt een boost van gekregen”, aldus de enthousiaste Roy. “Het loopt nu heel lekker op mijn werk. Het voelt allemaal veel lichter aan. En ineens ontstaan er ook weer kansen en mogelijkheden in mijn baan. Heel gek hoe dat werkt, maar ik ben er superblij mee!”

Laagdrempelig & anoniem
De Werk bevlogen! spreekuren vinden bewust online plaats. Roy: “Zo’n gesprek online voeren gaat prima. Het allerliefst spreek ik iemand live, maar ik zie ook de voordelen van online. Je hoeft er de deur niet voor uit en kunt het gesprek in je eigen, vertrouwde omgeving voeren.” Tegen collega’s die met soortgelijke vragen rondlopen wil Roy zeggen: “Maak gebruik van de Werk bevlogen! spreekuren. Zo’n gesprek is pure winst. Het levert je altijd iets op: al is het maar dat je jezelf weer iets beter leert kennen. Ik heb het echt ervaren als een heel interessante en waardevolle spiegel.”

Meer weten of aanmelden?
Wil jij meer energie en plezier in je werk? Worstel je met je werk-privébalans en wil je hierin verandering brengen? Wil je meer richting geven aan je talenten en professionele ontwikkeling? Schrijf je als collega van Quadraam kosteloos in voor een online Werk bevlogen! gesprek via intranet.

« Terug naar overzicht

Ander nieuws

Informatiebijeenkomst zij-instroom

Hier krijg ik de ruimte om geschiedenis en taal te combineren!

Omgekeerd werven, werkt!

Werk jij in de elektro- of installatietechniek?

Pas jij bij Quadraam? Doe de test!

Naar de test