Nieuws

Lees hier de laatste nieuwtjes op het gebied van onderwijs, inspirerende berichten vanuit collega's en de laatste ontwikkelingen vanuit Quadraam.

Feedbackgesprekken met sollicitanten gestart!

Vandaag starten we met de feedbackgesprekken met afgewezen sollicitanten. Nuttig? Nou en of! Want een goede brief en cv schrijven blijkt nog niet zo eenvoudig. Tijdens de gesprekken wordt duidelijk dat de kandidaten zoveel meer kunnen en meebrengen dan wat ze op papier hebben staan. Fantastisch om te horen, en we zien direct opties en mogelijkheden voor andere scholen. De sollicitanten krijgen tips en eerlijke feedback in het gesprek. Ook ontvangen ze nog tips op papier. Ze gaan aan de slag met een nieuwe brief en cv. Daarna leggen wij ze voor bij een andere school van Quadraam. Wie weet wordt het alsnog een match! 

 

MEER WETEN OVER QUADRAAM EN HAAR SCHOLEN?

Wil je meer weten over onze scholen en sollicitatieprocedures, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.

En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

 

Deel dit bericht

« Terug naar overzicht

Andere Nieuwsitems

Hier krijg ik de ruimte om geschiedenis en taal te combineren!

Leerlingen van het Lorenz Lyceum in Arnhem kunnen kiezen voor de prachtige taal Afrikaans als keuzevak. Zo leren ze niet alleen over onze geschiedenis, maar worden ze net als ik een beetje verliefd op deze 'mooi taal'. Mooi toch. Ik werk nu bijna 2 jaar bij Quadraam en heb geen dag spijt van deze keuze'. Aldus Tijmen Schmitt, eerstegraads docent Geschiedenis.

Meer lezen

Omgekeerd werven, werkt!

Jongeren enthousiast maken om te kiezen voor techniek en ICT, super belangrijk! En wie beter dan mensen die werken in deze branches kunnen onze leerlingen enthousiasmeren en opleiden. Omgekeerd werven dus. We zijn ermee begonnen en het werkt!

Meer lezen

Werk jij in de elektro- of installatietechniek?

Werk jij in de elektro- of installatietechniek?

Wil jij jongeren enthousiasmeren en jouw kennis overbrengen? Heb jij altijd al iets willen betekenen voor het onderwijs en lijkt het je leuk onze kids mee te nemen in de wondere wereld van techniek?

Dan is dit jouw kans!

Meer lezen

Vergroot je kansen in het onderwijs

WIj geloven niet in tekorten in het onderwijs, wel in kansen grijpen! Daarom bieden wij steeds meer mogelijkheden om naast je bestaande bevoegdheid een extra bevoegdheid te halen in een tekortvak

Meer lezen

Pas jij bij Quadraam? Doe de test!

Naar de test