|

Vacature niet meer actief

Technisch onderwijsassistent Beta en OO (technasium), 1 FTE (nieuwe schooljaar, regulier)

Technisch Onderwijsassistent Beta en O&O (Technasium) 1,0 FTE (regulier, nieuwe schooljaar)
Je bent dol op de wereld van bèta, techniek en technologie! Je deelt graag je kennis met onze leerlingen en stimuleert hen zelf te ontdekken. Wij zijn op zoek naar een flexibele en enthousiaste TOA die aan de slag gaat op het technasium en ook kan ondersteunen bij de bètavakken.

Meer weten? Lees snel verder.

WAT GA JE DOEN?
Je ondersteunt leerlingenteams bij het uitwerken van opdrachten en adviseert ze bij de realisatie van hun ontwerp of bij het maken van een proefopstelling.  Je zorgt ervoor dat alle materialen en technieken beschikbaar zijn en stimuleert de leerlingen eigen initiatief en verantwoordelijkheid te nemen. Uiteraard houd je de veiligheid goed in de gaten! Je houdt toezicht en ondersteunt onze docenten (bèta-vakken en O&O). Het kan voorkomen dat je soms een deel van de les overneemt. Verder ben je centraal aanspreekpunt op de werkplaats. Als je wilt weten welke werkzaamheden horen bij de onderwijsassistent O&O dan klik je hier voor het profiel van een onderwijsassistent O&O.

Je bent toegankelijk en een flexibele en enthousiaste begeleider! Natuurlijk ben je een  prettige en energieke collega voor ons team. Jij herkent jezelf in de woorden: enthousiast, georganiseerd, flexibel, proactief, gericht op samenwerken en gastvrij.

Waarom werk ik op het Candea in Duiven?
 • Geweldige onboarding! Alles is geregeld en staat klaar op het moment dat je start bij Candea. De randvoorwaarden zijn goed geregeld.
 • Ondanks dat we een grote school zijn, zijn we kleinschalig georganiseerd, met uitstekende faciliteiten. We hebben veel zeggenschap.
 • Eigen initiatief wordt gewaardeerd, er wordt niet snel ‘nee’ gezegd.
 • De samenwerking en een enthousiast team om mij heen.
OVER ONS
Het Candea College is een brede school, verdeeld over 2 locaties in Duiven. Beide locaties zijn goed bereikbaar met OV, auto en fiets. Het Candea College is een middelbare school voor vmbo, mavo, havo en vwo. Het vmbo is gevestigd op de locatie aan de Eltensestraat en havo/vwo en het technasium op het Saturnus in Duiven. Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wat ons kenmerkt, is dat er veel ruimte is voor eigen ideeën en initiatieven. Jij krijgt van onze directie ruimte en vertrouwen om jouw functie op de beste manier vorm te geven. Begeleiding vinden wij ook belangrijk. Wanneer je bij ons begint, staat alles voor je klaar. De eerste tijd kun je rekenen op begeleiding van een ervaren begeleider. Zo zorgen wij voor een goede start! Onze kernwaarden?  Zelfstandig leren, coöperatief leren en betekenisvol leren.

WIJ BIEDEN JOU!
Wij bieden jou per 1 augustus (startdatum uiteraard in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO VO.
 • Je ontvangt een jaarcontract voor 1,0 FTE. Bevalt het van beide kanten uit goed en hebben we volgend schooljaar voldoende ruimte en formatie? Dan kan jouw contract zeker verlengd worden.
 • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis, ervaring en opleiding. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 6. Je salaris bedraagt dan minimaal € 1.874,-- en maximaal € 2.710,-- per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 7,4%.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Zo kun je fiscaal aantrekkelijk sporten, een extra vrije dag kopen voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue en Bol.com.
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.

WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om deze functie goed te kunnen vervullen ben je in bezit van minimaal het MBO diploma Technisch Onderwijsassistent (niveau 4). Het technasium biedt scholingen aan voor toa’s die werkzaam zijn binnen het technasium. Je ontvangt, na het succesvol volgen van de scholing, het basiscertificaat Onderwijs & Onderzoek-assistent.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Wil je onderdeel uitmaken van ons team? ​Verras ons met jouw sollicitatie voor 21 mei 2020. Kies de vorm die bij jou past. Brief, CV of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal.​ Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste (online) gesprek. Deze zal plaatsvinden op 27 of 28 mei 2020. Door de omstandigheden zullen de gesprekken mogelijk niet face-to-face plaatsvinden maar per Skype/ Teams Microsoft.

Meer informatie over Quadraam en Candea lees je op www.quadraam.nl en www.candea.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Wieteke Meessen, opleidingsdirecteur. Wieteke is te bereiken per mail w.meessen@candea.nl of via telefoonnummer 0316- 367800.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

 

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Candea team vwo

Saturnus 6922
Duiven Netherlands 3

Saturnus 6922 Duiven Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Adviseren op strategisch niveau'

‘Vanuit HR&O adviseren wij de schooldirecties en het bestuur op strategisch niveau. Quadraam is een organisatie in beweging, waar ruimte is voor je eigen professionele inbreng!' Tanja Schmitt, HR&O Netwerkpartner bij Quadraam

 

 

'Adviseren op strategisch niveau'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'