|

Vacature niet meer actief

Docent Nederlands 2e graad, ca. 0,4 FTE (nieuwe schooljaar)

Docent Nederlands 2e graad, ca. 0,4 FTE (regulier)
Ben jij een enthousiaste docent Nederlands? Laat jij leerlingen graag experimenteren en zelf ontdekken? Werk jij graag mee aan toekomstgericht Montessori onderwijs? Spreekt de werkwijze ‘leer mij het zelf te doen’ jou erg aan en wil jij lesgeven aan de onderbouw van onze mavo en havo? Ga dan aan de slag op het Montessori College in Arnhem!

WAT GA JE DOEN?
Nederlands geven aan de klassen 3 en 4 mavo! Dit doe jij op een enthousiaste en bruisende manier. Het is je tweede natuur om te bekijken wat onze leerlingen nodig hebben. Waar nodig pas jij je werkvormen daar op aan. Je bent een didactische coach voor je leerlingen en een prettige en energieke collega voor je team. Je denkt en werkt het liefst vanuit kansen en vertrouwen. Naast het lesgeven vindt je het leuk om een keuzecursus te geven en KWT te begeleiden. Samen met je team krijg je ontwikkeltijd om te bouwen aan toekomstgericht onderwijs. Onze brede Montessori doelen: maatschappelijke betrokkenheid, creativiteit en persoonlijk leiderschap passen bij jou. Je herkent jezelf in de woorden: ‘leer mij het zelf te doen’ en lef, samenwerken en groei.

Waarom werk ik op het Montessori Arnhem?
‘Ik mag hier, meer dan op andere scholen, experimenteren met de vakinhoud en de lesmethode!’
‘Voor mij is het samenwerken in een cluster, op een gezellige en warme school een groot pluspunt.’
‘De samenwerking en een enthousiast team om mij heen.’

OVER ONS
Het Montessori College Arnhem is een kleinschalige school, vlakbij het centraal station van Arnhem. De school is goed bereikbaar met OV, fiets en auto. Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met ruim 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wij zijn een reguliere middelbare school voor tweefasen-vwo, havo en mavo. Wel hebben we een andere aanpak en kijk op leren. Persoonlijk leiderschap staat bij ons centraal: leerlingen zijn zelf verantwoordelijk voor hun werk. Wij begeleiden ze daarin en geven zo samen invulling aan ‘vrijheid in gebondenheid’. Wat ons verder kenmerkt, is dat wij samenwerken in een hecht en fijn team. Onze directie werkt vanuit dienend leiderschap. Je krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw vak binnen de schoolbrede kaders op de beste manier vorm te geven. Begeleiding vinden wij ook belangrijk. Wanneer je bij ons begint, krijg je een training over het Montessori-onderwijs en word je begeleid door één van onze docentcoaches. Zo zorgen wij voor een goede start!

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 1 augustus 2020 een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO VO.
  • Je gaat aan de slag voor ca. 0,4 FTE. Bevalt het van beide kanten goed en hebben we volgend schooljaar voldoende ruimte en formatie? Dan kan jouw contract zeker verlengd worden.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis, ervaring en huidige inschaling. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal LB. Je salaris bedraagt dan minimaal € 2.822,00 en maximaal € 4.301,00 per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8%.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Dit budget kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen via Coolblue en Bol.com etc.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP. 
  • Vakantieverlof tijdens de schoolvakanties.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Wij hebben een eigen huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?
Om deze functie goed te kunnen vervullen ben je in bezit van een 2e graads bevoegdheid Nederlands. Heb je je bevoegdheid bijna op zak? Dan nodigen we je ook van harte uit om te reageren! Je hebt grote passie voor het vak en vindt het belangrijk om op de hoogte te blijven van je vak. Je bent open minded, innovatief en een echte teamplayer. Daarnaast heb je affiniteit met dyslexie.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag voor 5 juni 2020 jouw CV en een aansprekende motivatie over wie jij bent én waarom jij de persoon bent die wij zoeken. Solliciteren kan alleen via www.werkenbijquadraam.nl.
Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze afdelingsleider mavo bovenbouw, Edit Djini. Edit is bereikbaar per mail: e.djini@montessoriarnhem.nl en vanaf 2 juni ook telefonisch via het telefoonnummer 026-3209830. Zijn wij na het zien van jouw motivatie en CV enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek. De gesprekken zullen in de week van 8 juni plaatsvinden.
 
MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe hier de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!
 
Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet. 
 

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Montessori team bovenbouw mavo

Utrechtseweg 174
6812 AL Arnhem Netherlands 4

Utrechtseweg 174 6812 AL Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Adviseren op strategisch niveau'

‘Vanuit HR&O adviseren wij de schooldirecties en het bestuur op strategisch niveau. Quadraam is een organisatie in beweging, waar ruimte is voor je eigen professionele inbreng!' Tanja Schmitt, HR&O Netwerkpartner bij Quadraam

 

 

'Adviseren op strategisch niveau'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'