|

Vacature niet meer actief

Roostermaker, 0.8 -1.0 FTE (regulier)

VACATURE ROOSTERMAKER, 0,8- 1,0 FTE (regulier)
We zoeken iemand die graag complexe problemen oplost en de beste roosters opstelt voor onze school. Iemand die meedenkt over het rooster en vernieuwend onderwijs, maatwerk en gepersonaliseerd leren. Je bent geïnteresseerd in onderwijs, kunt goed prioriteiten stellen, werkt nauwkeurig en ziet het belang van een goed resultaat. Herken je je hierin, dan komen we graag met je in gesprek voor een baan als roostermaker bij het Candea College in Duiven.
 
WAT GA JE DOEN? 
Je maakt het basisrooster in Zermelo en je verwerkt de dagelijkse roosterwijzigingen van onze school. Analyseren, verbinden en puzzelen kun jij dus als geen ander, Jij gaat door tot je de beste oplossing hebt. Je maakt analyses over bijvoorbeeld lesuitval. Je bent een prettige en energieke collega voor je team en jij herkent jezelf in de woorden: daadkrachtig, pro-actief, verantwoordelijk, snel schakelen, accuraat, analytisch en oplossingsgericht. Je werkt vanuit onze locatie op het Saturnus te Duiven.
 
Waarom werk ik op het Candea in Duiven?
 • Alles is geregeld en staat klaar op het moment dat je start bij Candea. De randvoorwaarden zijn goed geregeld.
 • Ondanks dat we een grote school zijn, zijn we kleinschalig georganiseerd, met uitstekende faciliteiten. We hebben veel zeggenschap.
 • Eigen initiatief wordt gewaardeerd, er wordt niet snel nee gezegd.
 • De samenwerking en een enthousiast team om mij heen.
OVER ONS
Het Candea College is een brede school, verdeeld over 2 locaties in Duiven. Beide locaties zijn goed bereikbaar met OV, auto en fiets. Het Candea College is een middelbare school voor vmbo, mavo, havo en vwo. Het vmbo is gevestigd op de locatie aan de Eltensestraat en havo/vwo op het Saturnus in Duiven. Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wat ons kenmerkt, is dat er veel ruimte is voor eigen ideeen en initiatieven. Jij krijgt van onze directie ruimte en vertrouwen om jouw vak op de beste manier vorm te geven. Begeleiding vinden wij ook belangrijk. Wanneer je bij ons begint, staat alles voor je klaar. De eerste tijd kun je rekenen op begeleiding van een ervaren begeleider. Zo zorgen wij voor een goede start! Onze kernwaarden? Zelfstandig leren, cooperatief leren en betekenisvol leren.
 
WAT BIEDEN WIJ JOU? 
Wij bieden jou per zo snel mogelijk (startdatum in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.
 • Je ontvangt een jaarcontract voor 0,8 -1,0 FTE. Bevalt het van beide kanten uit goed? Dan kan jouw contract worden omgezet naar onbepaalde tijd.
 • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 8. Je salaris bedraagt dan minimaal 2.294,- euro en maximaal 3.467,- euro bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (CAO VO). Als je in je rol als roostermaker een steviger rol pakt in de toekomst, is doorgroei in schaal 9 mogelijk.
 • Vrij tijdens de schoolvakanties.
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8%.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van 0,12 euro per kilometer, conform CAO VO.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP. 
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
WAT VRAGEN WIJ?
Om deze functie succesvol in te vullen is het met name belangrijk dat je ICT-vaardig bent, zeer accuraat werkt, goed en graag puzzelt en creatief bent in oplossingen. Je kunt goed en duidelijk communiceren en bent in staat de verschillende belangen goed af te wegen. Voor deze functie vragen wij een MBO+ of HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur heb je een opleiding tot roostermaker afgerond en +/- 5 jaar ervaring als roostermaker. Ervaring met Zermelo is zeker een pre.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Heb je interesse? Dan ontvangen we graag uiterlijk 11 september 2020 jouw CV en een aansprekende motivatie over wie jij bent en waarom jij de persoon bent die wij zoeken. Solliciteren doe je via www.werkenbijquadraam.nl. Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. De gesprekken vinden plaats in de week van 7 september.
Bij een overweldigend aantal reacties kunnen wij besluiten om de vacature eerder te sluiten.

Meer informatie over Quadraam en het Candea College lees je op www.quadraam.nl en www.candea.nl. Wil je meer weten over deze vacature of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Ben van den Anker via b.vandenanker@candea.nl.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben en of je bij Quadraam en haar scholen past? Bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl en doe de test!
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!
 
Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Candea College

Saturnus 1
6922 LX Duiven Netherlands 4

Saturnus 1 6922 LX Duiven Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Adviseren op strategisch niveau'

‘Vanuit HR&O adviseren wij de schooldirecties en het bestuur op strategisch niveau. Quadraam is een organisatie in beweging, waar ruimte is voor je eigen professionele inbreng!' Tanja Schmitt, HR&O Netwerkpartner bij Quadraam

 

 

'Adviseren op strategisch niveau'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'