|

Vacature niet meer actief

Inkoopadviseur, 0,8-1,0 FTE (regulier)

Inkoopadviseur, 0,8-1,0 FTE (regulier)

Versterk jij ons team met jouw advies en kritische blik? Ben jij als inkoopadviseur de sparringpartner voor onze directies, scholen en collega adviseurs? Ga dan aan de slag bij Quadraam!

WAT GA JE BIJ ONS DOEN?   
Binnen de afdeling Financiën en Vastgoed heeft het Centraal Bureau Quadraam ook de inkoop- en aanbestedingsfunctie belegd. Je werkt nauw samen met andere adviseurs op het gebied van inkoop, aanbestedingen en huisvesting.

Als inkoopadviseur bij Quadraam, ben je mede verantwoordelijk voor de uitvoering van het inkoopbeleid van Quadraam en ben je sparringpartner van collega’s om te komen tot een strategische inkoopagenda op de korte- en lange termijn. Tevens geef je uitvoering aan onze maatschappelijke verantwoordelijkheid omtrent social return en je rapporteert hierover aan stakeholders. Je adviseert omtrent inkoopvraagstukken en strategieën en je adviezen zijn klantgericht en van een hoogwaardige kwaliteit. Je bent mede verantwoordelijk voor de afspraken met de leveranciers welke voortvloeien uit de afgesloten overeenkomsten.

WIE BEN JIJ?
Een adviseur inkoop bij Quadraam neemt initiatief en heeft overtuigingskracht. Met jouw persoonlijkheid maak je het verschil. Je loopt de organisatie in en neemt plaats aan de tafel waar de beslissingen worden genomen die jij met jouw expertise kunt beïnvloeden.
Dat betekent dat jij dit aan ons kunt bieden:
 • Je kunt klantgericht adviseren en je krijgt er energie van om te presenteren;
 • Je bent kritisch en oplossingsgericht;
 • Je hebt oog voor ontwikkelingen rondom inkoop en aanbestedingen;
 • Analytisch vermogen en de drive om veranderingen te initiëren;
 • Je bent bereid om aanvullende scholing te volgen op het gebied van aanbesteding- en inkooptrajecten;
 • Je geeft graag invulling aan jouw rol vanuit de maatschappelijke opdracht van Quadraam;
 • Ook ben je kritisch naar jezelf en je omgeving en sta je open voor feedback.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 1 december 2020 een inspirerende en uitdagende werkomgeving bij het Centraal Bureau van de stichting Quadraam in Duiven. Een omgeving met veel vrijheid en mogelijkheden om een functie vorm te geven op basis van jouw competenties, kennis en kwaliteiten!
Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VO.
 • Een contract voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Bevalt het van beide kanten uit goed, dan kan jouw contract zeker verlengd worden.
 • Je wordt ingeschaald in schaal 10 van de CAO VO. Het salaris bedraagt minimaal € 2.592,- en maximaal € 4.301,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring;
 • Een vakantietoeslag van 8% en een vaste eindejaarsuitkering van 8%;
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 per kilometer, conform CAO VO.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Zo kun je fiscaal aantrekkelijk sporten, een extra vrije dag kopen voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue en/of Bol.com;
 • Flexibele werktijden in afstemming met collega's;
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Wij hebben een eigen huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met collega’s.

WAT VRAGEN WIJ?
Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en minimaal drie jaar aantoonbare ervaring met inkoop- en aanbestedingsvraagstukken. Je bent op de hoogte van wet- en regelgeving omtrent inkoop- en aanbestedingsrecht en wat je (nog) niet weet maak je je graag eigen. Heb je ervaring in het schrijven van adviesnota’s, dan is dat zeker een pre!

OVER ONS
Onder de stichting Quadraam vallen 14 middelbare scholen in de regio Arnhem, de Liemers en Overbetuwe. Iedere dag werken ruim 1.500 bevlogen professionals op 14 middelbare scholen aan de toekomst van onze 13.000 leerlingen. Met een professionele organisatie en excellent werkgeverschap speelt Quadraam een vernieuwende rol en is zij een aansprekende maatschappelijke partner. Gezamenlijk geven we betekenis aan een veranderende, nieuwe wereld! En hoewel onze scholen verschillend zijn, hebben wij wel een aantal gezamenlijke kenmerken. Zo vinden wij samenwerken belangrijk, maar ook plezier, teamspirit, open cultuur, ontwikkeling, vertrouwen en werken vanuit kansen. Onze docenten, medewerkers en MT- en directieleden krijgen bij ons volop ruimte en vertrouwen om hun vak op de beste manier vorm te geven.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Wil je onderdeel uitmaken van ons team op het Centraal Bureau? Verras ons met jouw sollicitatie voor 22 oktober 2020. Kies de vorm die bij jou past. Brief, CV en/of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal via onze website www.werkenbijquadraam.nl. Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek in de week van 26 oktober 2020.

Meer informatie over Quadraam lees je op www.quadraam.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Roger Klinkers, senior adviseur Stichting Quadraam. Te bereiken per mail r.klinkers@quadraam.nl of 06-41226529.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl. En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Adviseren op strategisch niveau'

‘Vanuit HR&O adviseren wij de schooldirecties en het bestuur op strategisch niveau. Quadraam is een organisatie in beweging, waar ruimte is voor je eigen professionele inbreng!' Tanja Schmitt, HR&O Netwerkpartner bij Quadraam

 

 

'Adviseren op strategisch niveau'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'