Feedbackgesprek & CV check

Jij hebt je best gedaan om een gemotiveerde brief te schrijven en je beschikt over de gevraagde eisen en competenties. En toch word je afgewezen, misschien niet eens voor de eerste keer. Wil je graag feedback op je motivatiebrief en CV? Dat kan.

En werk je al op een van de scholen van Quadraam, en wil je een CV & LinkedIn check laten doen, wellicht voor je ergens solliciteert? Ook dat kan!

 

 

Tips & tops

Wil je graag feedback op je sollicitatie(s), motivatiebrief en/of CV? Of werk je bij Quadraam (of op 1 van haar 14 scholen) en wil je jouw CV en/of LinkedIn laten checken alvorens je solliciteert?

Dat kan als volgt:

Je kunt gebruik maken van het ‘feedbackkwartier’. In 2021 staan de volgende data gepland: 

  • 11 juni. 2 juli, 16 en 23 juli, 10 en 24 september, 22 oktober en 26 november 2021.

Aanmelden kan via deze link. Let op: Wees er snel bij, want vol is echt vol. Zorg ervoor dat je jouw meest recente CV en brief online klaar hebt staan. In het feedbackkwartier krijg je van een medewerker van recruitment tips en tops.

En wellicht heb je ook nog tips voor ons. Hoe kunnen wij het sollicitatieproces nog beter maken? Wij horen het graag!

Zelden heb ik zo’n zorgvuldige sollicitatieprocedure meegemaakt als bij Quadraam. Op de website kun je makkelijk en snel solliciteren, als je wil ook via een video. In elke fase van de procedure krijg je snel reactie en er is overal aan gedacht. Je krijgt zo echt zin om bij Quadraam te komen werken.

Het toppunt van service vind ik het feedbackkwartier, waarin je vragen kunt stellen over je sollicitatie, brief en cv. Ook als je niet al bij Quadraam werkt en ook als je niet bent uitgenodigd voor een gesprek. In een prettig gesprek gaf ontving ik diverse zeer bruikbare tips. Mijn nieuwe brief en cv zijn er enorm door opgeknapt.” Astrid

Pas jij bij Quadraam? Doe de test!

Naar de test