|

Vacature niet meer actief

Medewerker Intern Leermiddelenfonds Quadraam, 0,2-1,0 FTE (regulier)

Medewerker intern Leermiddelenfonds Quadraam, 0,2-1,0 FTE (regulier)
Het gaat hier om twee vacatures, exacte omvang in overleg.

Versterk jij ons team met jouw enthousiasme, inzicht en inzet? Ben jij een teamspeler, flexibel en stressbestendig? Ga dan aan de slag bij het Leermidddelenfonds Quadraam.

WAT GA JE BIJ ONS DOEN?   
Vrijwel alle scholen van Stichting Quadraam maken gebruik van het intern leermiddelenfonds. Dit noemen we Leermiddelenfonds Quadraam. De medewerkers van Leermiddelenfonds Quadraam zijn verantwoordelijk voor het gehele proces van inname en uitgifte van leermiddelen van de aangesloten scholen met plus minus 12.000 leerlingen. Samenstellen leermiddelenlijsten, berekenen van benodigde aantallen boeken en licenties, bestellen van deze leermiddelen, afstemmen met scholen en leveranciers over logistieke proces, samenstellen boekenpakketten en het uiteindelijk weer innemen van de boeken. Je bent er, samen met je collega’s, verantwoordelijk voor dat dit proces, van begin tot eind, soepel verloopt. De piek van de werkzaamheden ligt rond en in de zomervakantie. Aan het eind van het schooljaar worden de leermiddelen van de scholen in containers aangeleverd. Deze containers worden uitgepakt en de leermiddelen gesorteerd. Nieuwe pakketten worden samengesteld en in containers geladen. Deze containers worden verstuurd naar de scholen. Dit gebeurt aan het eind van de zomervakantie. Bij het fysieke deel van de operatie, sorteren en maken van pakketten, krijg je hulp van een groot aantal leerlingen maar word je verondersteld hier ook zelf fysiek je deel aan bij te dragen.
Om een indruk te geven, ongeveer 350.000 boeken zullen in deze periode worden verwerkt.

In deze periode is het niet mogelijk meer dan twee weken aaneengesloten vakantie op te nemen. Je werkt in deze periode een aantal weken fulltime. Ter compensatie zul je het overige deel van het jaar minder worden ingezet voor werkzaamheden. In deze periode is ook de gelegenheid een langere aaneengesloten vakantie op te nemen.

OVER ONS
Onder de stichting Quadraam vallen 14 middelbare scholen in de regio Arnhem, de Liemers en Overbetuwe. Iedere dag werken ruim 1.500 bevlogen professionals op 14 middelbare scholen aan de toekomst van onze 13.000 leerlingen. Met een professionele organisatie en excellent werkgeverschap speelt Quadraam een vernieuwende rol en is zij een aansprekende maatschappelijke partner. Gezamenlijk geven we betekenis aan een veranderende, nieuwe wereld! En hoewel onze scholen verschillend zijn, hebben wij wel een aantal gezamenlijke kenmerken. Zo vinden wij samenwerken belangrijk, maar ook plezier, teamspirit, open cultuur, ontwikkeling, vertrouwen en werken vanuit kansen. Onze docenten, medewerkers en MT- en directieleden krijgen bij ons volop ruimte en vertrouwen om hun vak op de beste manier vorm te geven.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per direct een inspirerende en uitdagende werkomgeving bij het intern Leermiddelenfonds Quadraam, standplaats  Zevenaar. Een omgeving met veel vrijheid en mogelijkheden om een functie vorm te geven op basis van jouw competenties, kennis en kwaliteiten!
Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VO.
 • Een contract voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband. De exacte omvang van je aanstelling wordt in overleg bepaald.
 • Je wordt ingeschaald in schaal 5 van de CAO VO. Het salaris bedraagt minimaal € 1.861,00 en maximaal € 2.659,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring;
 • Een vakantietoeslag van 8% en een vaste eindejaarsuitkering van 8%;
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Zo kun je fiscaal aantrekkelijk sporten, een extra vrije dag kopen voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue en/of Bol.com;
 • Flexibele werktijden in afstemming met collega's;
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Wij hebben een eigen huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met collega’s.
WIE BEN JIJ?
Een medewerker van het intern Leerlingenfonds Quadraam is een flexibele teamspeler die weet van aanpakken en er energie van krijgt problemen op te lossen.

WAT VRAGEN WIJ VERDER?
 • Je hebt een opleiding op minimaal MBO niveau;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je kunt oplossings- en klantgericht denken;
 • Je bent kritisch en analytisch;
 • Je gaat zelfstandig te werk;
 • Je toont bekwaamheid en leiderschap in het aansturen van groepen jongeren in de leeftijd van 14 tot 18 jaar;
 • Je bent fysiek is staat de gevraagde werkzaamheden te verrichten;
 • Je bent stressbestendig en flexibel;
 • Je bent ICT vaardig en in staat snel met nieuwe applicaties te kunnen werken. Minimaal vaardig in Excel en Word;
 • Je bent kritisch naar jezelf en je omgeving en je staat open voor feedback.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Wil je onderdeel uitmaken van ons Quadraamteam? Verras ons met jouw sollicitatie voor 11 januari 2021. Kies de vorm die bij jou past. Brief, CV en/of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal via onze website www.werkenbijquadraam.nl. Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek in de periode van 18 tot en met 22 januari 2021.

Meer informatie over Quadraam lees je op www.quadraam.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen over deze vacature? Neem dan contact op met:
Berna Laumen, coördinator Leermiddelenfonds Quadraam,
Telefoon: 06 23676801
Mail:         b.laumen@liemerscollege.nl
Of,
Roger Klinkers, senior adviseur Stichting Quadraam,
Telefoon: 06 41226529
Mail:         r.klinkers@quadraam.nl

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website. En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Centraal Bureau Quadraam (CBQ)

Saturnus 5
6922 LX Duiven Netherlands 4

Saturnus 5 6922 LX Duiven Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Adviseren op strategisch niveau'

‘Vanuit HR&O adviseren wij de schooldirecties en het bestuur op strategisch niveau. Quadraam is een organisatie in beweging, waar ruimte is voor je eigen professionele inbreng!' Tanja Schmitt, HR&O Netwerkpartner bij Quadraam

 

 

'Adviseren op strategisch niveau'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'