|

Vacature niet meer actief

Conciërge 0,8 fte (regulier)

CONCIËRGE, 0,8 FTE (REGULIER)
Ben jij een aanpakker en heb je oog voor detail? Ben jij zelfstandig en steek je graag je handen uit de mouwen? Heb jij enige kennis van ICT en kom je graag in contact met mensen? Ga dan aan de slag als conciërge op het Beekdal Lyceum in Arnhem!

WAT GA JE DOEN?
Veel! Je bent verantwoordelijk voor orde in en rond het gebouw, het openen en sluiten van de school en houdt toezicht op de orde, veiligheid en netheid in en rond het gebouw. Je verricht kleine reparaties aan het gebouw en het inventaris. Ook beheer jij de gevonden voorwerpen. Daarnaast zorg je ervoor dat de ruimtes klaarstaan voor toetsen, vergaderingen en andere bijeenkomsten. Jij staat externe serviceorganisaties als eerste te woord en helpt ze graag verder.

Naast je rol van conciërge houd jij je ook bezig met enkele taken als LITP. Denk hierbij aan:
 • Dienstverlening bij acute ICT vragen in de lokalen;
 • Klaarzetten van ICT-opstellingen bij toetsen en andere bijeenkomsten;
 • Toetsen omzetten naar digitale bestanden t.b.v. dyslectische leerlingen;

Waarom werk ik op het Beekdal Lyceum in Arnhem?
 • ‘Ik werk binnen een fijn team en kan veel overleggen als ik dat wil, maar ook zelfstandig werken. Ik krijg de ruimte die ik nodig heb’
 • ‘De deuren staan hier altijd open. Ik ervaar hierdoor geen hiërarchie’
 • ‘Eigen initiatief wordt gewaardeerd, er wordt niet snel ‘nee’ gezegd’
 • ‘Omdat sommige van onze leerlingen topsporter zijn, wordt er meer flexibiliteit van mij gevraagd. Dit bevalt mij erg goed’.
 • ‘Wij werken op een van de mooiste plekken in Arnhem Noord, tussen de heuvels en het groen!’
OVER ONS
Het Beekdal Lyceum is een middelbare school in Arnhem-Noord met een geheel eigen identiteit. Onze leerlingen volgen een sport- of cultuurprofiel. We hebben binnen onze school een opleiding voor topsporters en topdansers. Onze school telt 1.300 leerlingen en is goed bereikbaar met OV, fiets en auto. Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wij zijn een middelbare school voor havo, vwo met een 2-jarige brugperiode. Wat ons kenmerkt? Dat er veel ruimte is voor eigen ideeën en initiatieven. Je bent pro-actief en zorgt samen met het team alles op rolletjes loopt in een prettige werksfeer.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per direct (startdatum uiteraard in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.
 • Een dienstverband voor een jaar. Bevalt het van beide kanten goed en is er voldoende formatie? Dan is verlenging zeker bespreekbaar!
 • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 4. Je salaris bedraagt dan minimaal € 1.826,- en maximaal € 2.659,- (CAO VO bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).
 • Vrij tijdens de schoolvakanties.
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8%.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc. 
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP. 
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om deze functie succesvol in te vullen, zijn wij op zoek naar een conciërge met enige kennis van ICT en van Windows en Office 365. Daarnaast heb je affiniteit met onze leerlingen. Je bent bereid om twee keer in de week later op de dag te beginnen zodat je ’s avonds het pand kan sluiten.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag vóór 25 maart a.s. jouw CV en een aansprekende motivatie over wie jij bent én waarom jij de persoon bent die wij zoeken.
Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Martin Spaninks, hoofd facilitair. Martin is te bereiken via 026 – 320 98 20 of per mail: m.spaninks@beekdallyceum.nl. Zijn wij na het zien van jouw motivatie en CV enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Deze zal plaatsvinden in de week van 29 maart.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!
 
Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Beekdal Lyceum

Bernhardlaan 49
6824 LE Arnhem Netherlands 4

Bernhardlaan 49 6824 LE Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Adviseren op strategisch niveau'

‘Vanuit HR&O adviseren wij de schooldirecties en het bestuur op strategisch niveau. Quadraam is een organisatie in beweging, waar ruimte is voor je eigen professionele inbreng!' Tanja Schmitt, HR&O Netwerkpartner bij Quadraam

 

 

'Adviseren op strategisch niveau'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'