|

Vacature niet meer actief

Docent Drama 2e graad, 0,5 FTE (vervanging)

Docent Drama 2e graad, 0,5 FTE (vervanging)
Ben jij docent Drama? Heb je affiniteit met het Montessori onderwijs en spreekt de werkwijze "leer mij het zelf te doen" jou aan? Lees dan snel verder en ontdek onze vacature op het Montessori College in Arnhem.

WAT GA JE DOEN?
Lessen Drama geven! Je verzorgt lessen aan mavo leerlingen van leerjaar 2 en 3 en aan havo leerlingen van leerjaar 2 voor ongeveer 10 lesuren per week. Dit doe jij op een enthousiaste en inspirerende manier. Jij ziet wat onze leerlingen nodig hebben en waar nodig pas jij je werkvormen daar op aan. Je bent een didactische coach voor je leerlingen en voor je team ben je een prettige en energieke collega. Je denkt en werkt het liefst vanuit kansen en vertrouwen. Onze brede Montessori doelen zoals maatschappelijke betrokkenheid, creativiteit en persoonlijk leiderschap passen bij jou.
Je herkent jezelf in de woorden: ‘leer mij het zelf te doen’, lef, samenwerken en groei.
 
Waarom werk ik op het Montessori Arnhem?
‘Ik mag hier, meer dan op andere scholen, experimenteren met de vakinhoud en de lesmethode!’
‘Voor mij is het samenwerken in een cluster, op een gezellige en warme school een groot pluspunt’
‘De samenwerking en een enthousiast team om mij heen’
 
OVER ONS
Het Montessori College Arnhem is een kleinschalige school, vlakbij het centraal station van Arnhem. De school is goed bereikbaar met OV, fiets en auto. Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met ruim 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wij zijn een reguliere middelbare school voor tweefasen-vwo, havo en mavo. Wel hebben we een andere aanpak en kijk op leren. Persoonlijk leiderschap staat bij ons centraal: leerlingen zijn zelf verantwoordelijk voor hun werk. Wij begeleiden ze daarin en geven zo samen invulling aan ‘vrijheid in gebondenheid’. Wat ons verder kenmerkt, is dat wij samenwerken in een hecht en fijn team. Onze directie werkt vanuit dienend leiderschap. Je krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw vak binnen de schoolbrede kaders op de beste manier vorm te geven. Begeleiding vinden wij ook belangrijk. Wanneer je bij ons begint, krijg je een training over het Montessori-onderwijs en word je begeleid door één van onze coaches. Zo zorgen wij voor een goede start!
 
WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 24 augustus 2020 een inspirerende en uitdagende werkomgeving op onze locatie vlakbij het centraal station in Arnhem. Natuurlijk hoort daar een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden bij, wij volgen de CAO VO.
  • Je gaat aan de slag voor ongeveer 0,5 FTE tot het einde van het zwangerschapsverlof.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis, ervaring en huidige inschaling. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal LB. Je salaris bedraagt dan minimaal €2.822,- en maximaal €4.301,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (CAO VO).
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8%.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP, waarbij Quadraam 70% van de kosten voor haar rekening neemt.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Wij hebben een eigen huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken. Ook hebben wij Q-Highschool waar docenten mee kunnen werken aan innovatieve projecten.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.

WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?
Om deze functie met succes te kunnen vervullen ben je in het bezit van een 2e graads bevoegdheid voor het vak Drama. Heb je deze bevoegdheid bijna op zak? Ook dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren! Hiernaast heb je ervaring met lesgeven in het voortgezet onderwijs en affiniteit met onze leerlingen.
 
LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag uiterlijk op 19 juni 2020 jouw CV en een aansprekende motivatie over wie jij bent én waarom jij de persoon bent die wij zoeken. Je kunt dit nu ook via een leuke videoboodschap doen! Solliciteren doe je via onze website www.werkenbijquadraam.nl.
Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met onze afdelingsleider, Suzanne de Kleyn. Suzanne is bereikbaar via s.dekleyn@montessoriarnhem.nl. Zijn wij na het zien van jouw motivatie en CV enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste (digitale) gesprek. De gesprekken zullen plaatsvinden op 26 juni.
 
MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!)? Bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!
 
Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet. 

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Adviseren op strategisch niveau'

‘Vanuit HR&O adviseren wij de schooldirecties en het bestuur op strategisch niveau. Quadraam is een organisatie in beweging, waar ruimte is voor je eigen professionele inbreng!' Tanja Schmitt, HR&O Netwerkpartner bij Quadraam

 

 

'Adviseren op strategisch niveau'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'