|

Vacature niet meer actief

Coordinator HR- Backoffice 0,8-1 FTE (regulier)

Coördinator HR- Backoffice 0,8-1 FTE (regulier)
Ben jij een energieke en ondernemende collega die een coördinerende functie wil in onze HR-backoffice? Ben jij toegankelijk, duidelijk en werk jij graag samen met een team? Ben jij administratief zeer goed onderlegd en sta jij graag in verbinding met verschillende afdelingen? Ben je flexibel en ondernemend en wil je deze nieuwe functie graag zelf vormgeven? Ga aan de slag als coördinator van onze HR-backoffice bij Quadraam in Duiven.

WAT GA JE DOEN?
Als coördinator, maar bovenal meewerkende collega zorg jij ervoor dat onze HR-backoffice haar werk goed en naar tevredenheid uit kan voeren. Waar nodig, ben jij de schakel tussen HR-backoffice en andere specialismen binnen de backoffice (ICT en Financiën). Je coördineert de werkzaamheden, stelt samen met het team de juiste prioriteiten en bent het aanspreekpunt voor leidinggevenden en andere afdelingen. Je voelt je verantwoordelijk voor je rol in een onderwijsorganisatie en kijkt positief kritisch naar je werk en omgeving. Je hebt affiniteit met de (technologische) ontwikkelingen en kan goed uit de voeten met de nieuwste technieken. In deze rol rapporteer je aan de manager backoffice.

Wie ben jij?
- Je bent een teambuilder, je wilt sámen met het team werken aan onze doelstellingen;
- Je stuurt aan op basis van verbinding, samenwerking en vertrouwen en weet wat nodig is om een team te bouwen;
- Je bevordert samenwerking en hebt goed oog voor de belangen van de individuen en onze organisatie.

Om dit te kunnen bewerkstellingen handel jij vanuit:

-Toegankelijkheid en duidelijkheid;
-Daadkracht en resultaatgerichtheid (sturen op output)
-Oplossingsgerichtheid.

Verder ben je goed georganiseerd, accuraat en een kei in het voeren van een gedegen administratie.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Als coördinator HR-Backoffice maak je onderdeel uit van de centrale backoffice, van de afdeling bedrijfsvoering op het Centraal Bureau van Quadraam (CBQ).

Wij bieden jou per 1 december 2021 (startdatum uiteraard in overleg en eerder mag ook) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden uit de CAO VO.
 • Een contract voor de duur van 1 jaar. Bevalt het van beide kanten goed? Dan is een contract voor onbepaalde tijd zeker bespreekbaar.
 • Je kunt aan de slag voor 0,8-1,0 FTE. Werkdagen en tijden bepalen we in overleg en thuiswerken zal daar zeker onderdeel van uitmaken.
 • Het salaris bedraagt minimaal 2.592, en maximaal € 3.916,- (schaal 9 CAO VO) bruto per maand op basis van fulltime dienstverband. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.
 • Veel vrije dagen! (conform cao vo).
 • 8% vakantietoeslag en een vaste eindejaarsuitkering van 8%.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Zo kun je fiscaal aantrekkelijk sporten, een extra vrije dag kopen voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue en Bol.com.
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woonwerkverkeer van € 0,12 per kilometer en € 0,28 voor de kilometers tussen Quadraam en de scholen.
 • Een laptop en telefoon.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP, waarbij Quadraam 70% van de kosten voor haar rekening neemt.
 • Mogelijkheden om verdiepende opleidingen/cursussen te volgen zoals VPS, Arbeidsrecht of juist op het gebied van persoonlijke ontwikkelingen etc.
 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk en je eigen functie te creëren.

OVER ONS
Onder Quadraam vallen 14 middelbare scholen in de regio Arnhem, de Liemers en Overbetuwe. Iedere dag werken ruim 1.500 bevlogen professionals op 14 middelbare scholen aan de toekomst van onze 13.000 leerlingen. Met een professionele organisatie en excellent werkgeverschap speelt Quadraam een vernieuwende rol en is zij een aansprekende maatschappelijke partner. Gezamenlijk geven we betekenis aan een veranderende, nieuwe wereld! En hoewel onze scholen verschillend zijn, hebben wij wel een aantal gezamenlijke kenmerken. Zo vinden wij samenwerken belangrijk, maar ook plezier, teamspirit, open cultuur, ontwikkeling, vertrouwen en werken vanuit kansen. Onze docenten, medewerkers en MT- en directieleden krijgen bij ons volop ruimte en vertrouwen om hun vak op de beste manier vorm te geven.

WAT VRAGEN WIJ VERDER?
Om deze functie goed te kunnen vervullen beschik je over een HBO werk- en denkniveau.
Je hebt een aantal jaren werkervaring als HR medewerker, personeelsfunctionaris of salarisadministrateur. Ook heb je enige jaren werkervaring in een coördinerende rol. Heb je kennis en ervaring met AFAS Profit en Insite dan is dat zeker een pre.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag uiterlijk 17 oktober 2021 jouw CV en een aansprekende motivatie over wie jij bent én waarom jij de persoon bent die wij zoeken.
Zijn wij na het zien van jouw motivatie en CV enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek. De eerste ronde zal plaatsvinden op 19 oktober en de tweede ronde op 21 oktober 2021.
Heb je vragen? Dan kun je altijd contact opnemen met onze manager backoffice, Sybren Bitter. Sybren is bereikbaar per mail: s.bitter@quadraam.nl of telefonisch via 06-20345729.

Let op: alleen sollicitaties via de ‘Werken bij’ website van Quadraam nemen wij in behandeling.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl. En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Centraal Bureau Quadraam (CBQ)

Saturnus 5
6922 LX Duiven Netherlands 4

Saturnus 5 6922 LX Duiven Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!