|

Vacature niet meer actief

ICT Architect en Regisseur 0,8 – 1,0 FTE (direct vast mogelijk)

ICT Architect en Regisseur 0,8 – 1,0 FTE (direct vast mogelijk)
Wil jij graag een belangrijke strategische bijdrage leveren aan het onderwijs? Wil jij onze infrastructuur verder door ontwikkelen? Voer jij regie over grote ICT-projecten? Lees dan verder.

OVER DE FUNCTIE
Wij zijn op zoek naar een collega die ons graag uitdaagt, vernieuwt en beschikt over een scherpe helicopterview! Als ICT Architect ondersteun en adviseer je de 14 middelbare scholen van Quadraam en ben je een belangrijke sparringpartner en adviseur voor directies en het College van Bestuur. Om ons team en onze organisatie verder te versterken zoeken we een innovatieve collega. Een sparringpartner en strateeg die zich bezig houdt met ICT projecten en beleidsontwikkeling.

Ons ICT beheer is grotendeels uitbesteed maar samen met de servicemanager voer je daar wel regie op. Gezamenlijk stel je de technische afspraken met onze leveranciers en beheerders vast. De Quadraam architectuur is een multicloud omgeving gebaseerd op Microsoft 365 met SomToday en AFAS als onze grootste bedrijfssystemen.

Je onderzoekt samen met de twee ICT-adviseurs voor de scholen en andere stakeholders de behoeften en risico’s die er zijn in het onderwijs en rond processen en informatiesystemen. Je vertaalt dit naar een gedragen visie op informatievoorziening en passende ICT architectuur. Jij bent verantwoordelijk voor het ICT beleid, de technische voorwaarden m.b.t. security, de samenhang van de bedrijfssystemen en het complete netwerk over alle vestigingen.

Je hebt een lange termijn visie en weet te overtuigen en gebruikt daarvoor de juiste argumenten. Duidelijk en prettig communiceren gaat je eenvoudig af. Jij kan als geen ander jouw stijl van communiceren en overtuigen aanpassen aan je gesprekspartner. Je bent kritisch maar ook oplossingsgericht. Ook sta je open voor andere visies en leer je graag. Je bent in staat om relaties en verbanden in samenhang te zien. Daarbij vind je het leuk om met mensen samen te werken en actief bij te dragen aan gemeenschappelijke doelen. Je faciliteert klantgericht en je bent altijd op zoek naar de beste invulling van wensen en behoeften.

WAT VRAGEN WIJ VERDER?
Om deze functie succesvol te vervullen is het belangrijk dat jij vanuit jouw expertise oog hebt voor de verschillende belangen in de organisatie. Je beschikt over politiek-bestuurlijke sensitiviteit en weet je de weg te vinden in ambtelijke processen.

Heb jij?
 • Affiniteit met het schrijven van visie documenten, projectplannen en informatieplannen, danwel de wens dit te ontwikkelen en te leren;
 • Ervaring met informatiemanagement, bestuurlijke informatica en IT-architectuur;
 • Aantoonbare ervaring met projectmanagement;
 • Bij voorkeur een aantal jaar werkervaring op het gebied van Infrastructuur ontwerp en ontwikkeling;
 • Specialistische kennis van ICT Infrastructuur; zoals Cloud technieken, Security, Identity Access Management, Microsoft Azure, Intune en Directory Services, Windows, Teams enz;
 • HBO/ HBO+ werk-en denkniveau.
Dan vragen wij je zeker te reageren!

OVER ONS
Onder Quadraam vallen 14 middelbare scholen in de regio Arnhem, de Liemers en Overbetuwe. Iedere dag werken ruim 1.500 bevlogen professionals op 14 middelbare scholen aan de toekomst van onze ruim 12.000 leerlingen. Met een professionele organisatie en excellent werkgeverschap speelt Quadraam een vernieuwende rol en is zij een aansprekende maatschappelijke partner. Gezamenlijk geven we betekenis aan een veranderende, nieuwe wereld! En hoewel onze scholen verschillend zijn, hebben wij wel een aantal gezamenlijke kenmerken. Zo vinden wij samenwerken belangrijk, maar ook plezier, teamspirit, open cultuur, ontwikkeling, vertrouwen en werken vanuit kansen. Onze medewerkers krijgen bij ons volop ruimte en vertrouwen om hun vak op de beste manier vorm te geven.

WIJ BIEDEN JOU
Wij bieden jou per 1 februari (of eerder indien mogelijk) een inspirerende en uitdagende werkomgeving op het Centraal Bureau Quadraam in Duiven. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VO.
 • Je gaat aan de slag voor 0,8 -1 FTE. Heb je nu elders een vast contract? Dan is direct starten met een vast contract absoluut bespreekbaar!
 • Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 12. Het salaris bedraagt minimaal tussen de €2.894,- en maximaal €5.784,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.;
 • 8% vakantietoeslag en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Een aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP, waarbij Quadraam 70% van de kosten voor haar rekening neemt;
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Zo kun je fiscaal aantrekkelijk sporten, een extra vrije dag kopen voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue en/of Bol.com;
 • Flexibele werktijden in afstemming met collega's;
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Wij hebben een eigen huisacademie Quriuz. Daarnaast zijn er ruime mogelijkheden om extern bij te scholen.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Wil je onderdeel uitmaken van ons team op het Centraal Bureau? Verras ons met jouw sollicitatie voor 9 december a.s. en kies de vorm die bij jou past. Brief, CV en/of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal. Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een (online) gesprek medio december.

Meer informatie over Quadraam lees je op www.quadraam.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Sybren Bitter, afdelingsmanager Bedrijfsvoering. Te bereiken per mail s.bitter@quadraam.nl of 06-20345729.

Let op: we nemen alleen sollicitaties via www.werkenbijquadraam.nl nemen wij in behandeling.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl. En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Centraal Bureau Quadraam (CBQ)

Saturnus 5
6922 LX Duiven Netherlands 4

Saturnus 5 6922 LX Duiven Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!